I föreningen Gåshaga Pirar 1 ingår 102 lägenheter (varav 8 st i 4 parhus) samt därutöver två uthyrningslokaler. Föreningens sexton huskroppar syns innanför den streckade linjen på skíssen Brf1 ovan. Besöksadresser i området finns på Värdshusvägen, Hamnvägen, Södra Hamnpromenaden, Slipvägen (jämna husnummer) samt Fyrvägen (endast garage).

Vår förening har hand om allt som finns inom våra fastigheter förutom vägar, trädgård och garagen, vilka förvaltas av Samfälligheten Stapelbädden (Gemensamhetsanläggningen 2, GA2) samt bryggor och pirar, som förvaltas av Samfälligheten Hamnpromenaden (Gemensamhetsanläggningen 1, GA1).

Planlösningar

Så här kan planlösningen se ut för 95 kvm.

Så här kan planlösningen se ut för 112kvm.

Så här kan planlösningen se ut för 131kvm

Så här kan planlösningen också se ut för 131kvm

Närområden
Vårt närområde med det marina i centrum gör detta till en härlig miljö att bo i. Det är trevligt att ha Pier 16 och Restaurang Bryggan ett kort ankarkast bort runt hörnet med deras aktiviteter, såsom seglingstävlingar, kvällsaktiviteter och samkväm. Vår badholme för små och stora och våra lekplatser är utmärkta för barnfamiljer. Närheten till Lidingötåget och båttrafiken vid Gåshaga brygga gör det enkelt att förflytta sig ut i skärgården och mot stan.