Gåshaga på Lidingös sydostudde är en stadsdel med tre bostadsområden:Gåshaga Strand med villor, Gåshaga Brygga med radhus och Gåshaga Pirar med flerbostadshus. 
Inom Gåshaga Pirar finns fem bostadsrättsföreningar och vår, Gåshaga Pirar 1, är med sina 102 medlemmar, den största. 

I och med att Gåshaga byggts upp från grunden har man tagit tillvara det fina läget på bästa sätt. Närheten till havet har präglat hela planeringen. Längs hela strandlinjen i Gåshaga löper ett gång- och cykelstråk, och kring detta kretsar mycket av Gåshagas folkliv. 

Här ligger småbåtshamnarna, de nybyggda stenpirarna, badholmen med boulebanan, sjöbodarna, Hotell och Restaurang Pier 16, Restaurang Bryggan, Katsu Sushi, några småhus för egenföretagare mm. Det finns till och med möjlighet till båtplats.

Bra för barn och vuxna


Gåshaga är alltså en spännande miljö att växa upp och leva i. I närheten finns gott om möjligheter till olika sporter och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Skola och daghem finns inom bara några minuters promenad från din dörr. Biltrafiken är begränsad och de flesta gator är återvändsgator. 

En rik fritid

Med Hustegafjärden inpå knuten finns fina möjligheter till bad, båtturer, vindsurfing och vattenskidåkning. Varje vår seglas Lidingö runt utanför våra fönster och på hösten går Lidingöloppet. Motionsspår och cykelbanor finns det gott om. Ett nybyggt träningscenter, M3M gym, erbjuder träningsaktiviteter året runt. I närheten ligger grönområdet Långängen med skogar, berg, gårdar och sjöar. Lidingös olika idrottsklubbar erbjuder också ett rikt utbud av sportaktiviteter runt om på ön. 

Kommunikationer


Med Lidingöbanans tåg och med Waxholmsbolaget eller Cinderellabåtarna är det lätt och bekvämt att komma hit och härifrån. På 20 minuter når Du centrala Stockholm med bil, på 30 minuter med Lidingötåget plus T-bana och en båtresa tar dig på 40-50 minuter in till Slussen eller Strömkajen vid Grand Hotel. 

Varmt välkommen till Gåshaga!